Vi takkar alle Sponsorane våre for EIT godt samarbeid!

 

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er ein trufast sponsor av Alperittet og har vore med i mange år. Sparebanken Møre er regionen sin lokale bank og er flinke å bidra til frivillig arbeid, ikkje minst til kultur og idrett.
 

GRANDIOSA
Stabburet sin desidert mest populære ferdigpizza vert laga på Stranda og er i tillegg til å vere bautaen i hjørnesteinsbedrifta Stabburet, flinke til å sponse lokalidretten.
 

STRANDA HOTEL
Stranda Hotel står fram i ny drakt og gir tilreisande skituristar eit behagelig opphald både alperitthelga og elles i året. Det er duka for stor stemning på hotellet Alperitt-helga!

 

VESTLANDSKE AUTO
Vestlandske Auto blir å sjå på stand ved målområdet under årets Alperitt. Gå gjerne inn på www.vestlandske-auto.no, eller møt opp på stand 21/2. Kanskje finn akkurat du din drømmebil.
 


 

VIKING
Viking Footwear har produsert kvalitetsfottøy som tåler de våte, kalde og utfordrende værforholdene vi har i Norge, siden 1920.

 

STRANDA BOOKING

Stranda Booking AS tilbyr utleie av over 40 hytter. 11 på Stranda Feriesenter, resten ligger på Strandafjellet og i Fausadal / på Fjellsætra. Vi har alt fra enkle hytter uten toalett til luksushytter med jacuzzi og sauna. På Stranda Feriesenter er det faste caravanplasser samt drop in-område. Kontakt oss på booking@strandabooking.no eller +47 451 64 000.

 

TIND

Tind Spekevarer er drive og eigd av dei ansatte og leverer topp kvalitet spekevarer. Med dyr frå Verdsarvområdet Geiranger burde alt ligge til rette for eit festmåltid. Tind Spekevarer leverer som vanlig spekemat til den årvisse løparmiddagen.
 

Strandafjellet

Strandafjellet fekk i 2012 pris for årets skianlegg av Fri Flyt sine lesarar og burde ver attest nok! ”Den skjulte perla” er ikkje lenger så skjult og er oppgradert med 2 nye stolheiser, oppgraderte trasear og restauranter på 1000 moh. Arenaen for Alperittet!


 
Norsk Sjømat

Norsk Sjømat leverer norsk laks i alle slags foredla varianter som mellom anna er å få smake under løparmiddagen. Norsk Sjømat har trufast sponsa Alperittet i mange år og står sentralt når Alperittet vert avhelde.